Обавештење за студенте који су заражени шк. 2021/22.

Post Reply
zmitrovic
Posts: 149
Joined: 15.06.2014. 00:37

Обавештење за студенте који су заражени шк. 2021/22.

Post by zmitrovic »

Катедра за механику разматрала је начине како помоћи студентима који су били заражени. Ове одлуке се односе и на студенте који ће се евентуално заразити.

Донете су следеће одлуке:

1. Сви студенти, без било каквог услова, са потписом предметног наставника, имају право полагања испита у испитним роковима (јан., феб.,...). То су поправни испитни рокови и у сваком од њих могуће је поправљати, тј. полагати било који пропуштени део градива. Дакле, постоји бар шест поправних рокова, односно постоји најмање шест термина за надокнаду пропуштених тестова.
2. Осим у испитним роковима, надоканада пропуштених тестова, у време пандемије, могућа је и у терминима за „накнадне тестове“. Термини су објављени на сајту факултета, у вестима за поједине предмете. У овом семестру објављени су термини за Механику 1 (viewtopic.php?f=63&t=11908) и Механику 2 (viewtopic.php?f=1073&t=11909), а у следећем семестру биће објављени термини за Механику 3. Накнадним тестовима могуће је приступити само ако студенти имају одговарајућу документацију (позитиван тест у термину када су требали имати проверу знања)
3. Део предавања на предметима Катедре обавља се онлајн, а део уживо. Све вежбе се одвијају уживо. Студенти своја предавања и вежбе могу надокнадити коришћењем онлајн предавања, коришћењем циљане литературе која покрива сва предавања и вежбе, коришћењем хендаута, копирањем одговарајућих садржаја, и сл.
4. Сви наставници Катедре су на располагању студентима за консултације.

Post Reply