Почетак предавања за III и IV смену - Т. Стојић

Post Reply
tstojic
Posts: 92
Joined: 15.06.2014. 08:41

Почетак предавања за III и IV смену - Т. Стојић

Post by tstojic »

Настава из Електротехнике за III IV смену почиње на MS Teams платформи у среду, 10. фебруара 2021. године, у 9 часова. Настави изводи ван. проф. др Томислав Стојић.

Студенти III IV смене који први пут слушају Електротехнику (први пут уписани у III годину) су већ унети у тим за on line наставу и они су на свој студентски налог добили позивницу за овај састанак. Приметио сам да неколико студената нема отворен MS налог повезан са студентским налогом. Да би присуствовали настави, неопходно је да одмах отворе MS налог и пошаљу захтев за прикључење тиму са студентског налога на адресу tstojic@mas.bg.ac.rs.

За поновно слушање наставе за студенте поновце III IV смене неопходно је појединачно пријављивање. Сви студенти поновци имају уписан услов из Електротехнике и били су у прилици да одслушају наставу и положе испит. Због ограниченог броја учесника на једном састанку и техничких услова, сваки захтев ће бити појединачно размотрен. Захтев мора бити образложен и шаље се искључиво са студентског налога на адресу tstojic@mas.bg.ac.rs.

Приступни линк за прво предавање за студенте који нису чланови тима:
https://teams.microsoft.com/l/meetup-jo ... a311%22%7d

Post Reply