Predavanja za smene 4 i 6 u novoj skolskoj godini (A. Pejcev)

Post Reply
apejcev
Posts: 987
Joined: 25.06.2014. 00:25

Predavanja za smene 4 i 6 u novoj skolskoj godini (A. Pejcev)

Post by apejcev »

SRECAN POCETAK NOVE SKOLSKE GODINE SVIM STUDENTIMA!
Za svaku lekciju ce po neko od nastavnika (tacno jedan - nece biti dupliranja) koji drze ovaj predmet snimiti odgovarajuce predavanje i priloziti snimak koji ce biti namenjen studentima svih smena. Pritom ce studentima 4. i 6. smene (dokle god ne bude postojala mogucnost da se predavanja organizuju uzivo na klasican nacin) vezano za svaku lekciju biti ostavljane detaljne beleske, koje ce se smatrati sastavnim delom obavezne literature za pripremu pismenog i usmenog ispita iz ovog predmeta.
Snimanje prvog predavanja se planira u toku narednog dana i ono ce se u potpunosti bazirati na prilozenim beleskama, tako da ce studentima biti na raspolaganju i snimak i beleske, te ce moci da biraju (i kombinuju) sta im vise odgovara.
1.jpg
(226.35 KiB) Not downloaded yet
2.jpg
(272.8 KiB) Not downloaded yet
3.jpg
(261.76 KiB) Not downloaded yet
4.jpg
(255.89 KiB) Not downloaded yet
5.jpg
(285.63 KiB) Not downloaded yet
6.jpg
(255 KiB) Not downloaded yet
7.jpg
(310.25 KiB) Not downloaded yet
8.jpg
(273.56 KiB) Not downloaded yet
9.jpg
(263.37 KiB) Not downloaded yet
10.jpg
(137.44 KiB) Not downloaded yet
A. Pejcev

apejcev
Posts: 987
Joined: 25.06.2014. 00:25

Re: Konsultacije i literatura za smene 4 i 6 u novoj skolskoj godini (A. Pejcev)

Post by apejcev »

Podrazumeva se da studenti, stagod da im nije jasno, bilo iz beleski - bilo sa snimljenih predavanja, treba (i pozeljno je) da od predmetnog nastavnika (ili izvodjaca predavanja) zatraze pojasnjenje - putem i mejla ili uzivo. Cim se primakne Prvi kolokvijum (a mozda i ranije), bice organizovane javne konsultacije u npr.sali 308 - inace predvidjenoj za predavanja tokom ovog semestra. Dakle, za 4 i 6. smenu beleske koje se prilazu na nedeljnom nivou u sklopu svake lekcije potpadaju pod osnovnu literaturu i sve sto se u njima nalazi se smatra ISPREDAVANIM!
Za deo gradiva posvecen Diferencijalnim jednacinama i sistemima diferencijalnih jednacina, postoji odgovarajuci Udzbenik (sa zbirkom zadataka) pod nazivom bas Diferencijalne jednacine, izdat od strane grupe autora sa Katedre za matematiku, koji bi sam po sebi trebalo da bude sasvim dovoljan za pripremu kolokvijuma i ispita (sto se pomenutih oblasti tice). Na 10.str.beleski posvecenih ovonedeljnom predavanju napisano je koje zadatke iz ove zbirke je pozeljno da studenti sto pre provezbaju. Studentima ce se tokom semestra redovno preporucivati i Zbirka zadataka iz vise matematike autora Momcila Uscumlica i Pavla Milicica - 2.deo, na koju je upravo dat link u narednoj objavi.

A. Pejcev

Post Reply