ПРЕДАВАЊE ЗА СВЕ СМЕНЕ, 1. лекција о векторима (проф. Спалевић)

Post Reply
mspalevic

ПРЕДАВАЊE ЗА СВЕ СМЕНЕ, 1. лекција о векторима (проф. Спалевић)

Post by mspalevic »

Поштовани студенти,

На линку

https://drive.google.com/file/d/1eBNQOf ... sp=sharing

налази се мој снимак првог предавања, тј. прве лекције, из предмета Математика 1.

На стр. сајта Машинског факултета посвећеној предмету Математика 1 можете наћи доста окачених материјала мојих млађих колега које можете користити за учење.

У раду ћемо се придржавати наставног програма и темпо плана који се налазе исписани у пдф-у којег можете скинути са поменуте странице.

Ја ћу Вам предавати касније још 8. и 9. (последњу) лекцију, а остале ће предавати моје колеге.

Вежбе ће бити извођене on line и уживо у учионицама. Долазак у учионице искористите да питате све што Вам није јасно. Пратите инструкције предметних асистената.

Желим Вам да будете здрави и вредни, да успешно савладате градиво Математике 1 и на крају положите испит.

Gornji deo teksta sam preneo od prošle godine, odnosio se na generaciju pre vaše. Mnogo toga ostaće da važi za vašu generaciju, ja opet držim predavanja 3. i 8. smeni, sa asistentom Slavišom Pantelićem koji drži vežbe, i 6. i 7. smeni, sa asistentom dr Radom Mutavdžić Đukić.

OVO JE PRVO ONLINE PREDAVANJE ZA STUDENTE SVIH SMENA. Link je gore. Za sve nejasnoce mozete da mi se obratite mejlom, mada mozete da to ucinite obracanjem i predmetnom nastavniku i asistentu, naravno moje smene se obracaju meni i mojim asistentima.

Novina za ovu generaciju je sto je udzbenik objavljan i mozete ga nabaviti u skriptarnici Fakulteta.

I vasoj generaciji bih pozeleo isto kao prethodnoj.

Nastavnici i asistenti ce Vam se obracati preko ove stranice sa svim informacijama kako ce se izvoditi nastava na dalje, kolokvijumi, itd.

Prof. M. Spalević
Post Reply