Опште информације о почетку наставе у пролећном семестру 2024.

Post Reply
amarinkovic

Опште информације о почетку наставе у пролећном семестру 2024.

Post by amarinkovic »

Нстава из предмета Машински елементи 2 почиње у понедељак 19. фебруара 2024. године, а према распореду по сменама:

1. смена - понедељак од 14 часова, сала 216;
2. смена - понедељак од 14 часова сала 223;
3. смена - уторак од 14 часова, сала 202;
4. смена - понедељак од 14 часова, сала А;
5. смена - уторак од 14 часова, сала 216;
6. смена - петак од 14 часова, сала 216.

Студентима се препоручује да похађају наставу одмах од првог термина у пролећном семестру 2024!
На првом часу биће дате основне информације о организацији наставе и садржају целог курса из Машинских елемената 2.
Иформације о детаљнијем распореду активности током семестра биће објављиване по сменама.

Студенти претходних генерација, треба да се ОБАВЕЗНО, одмах на почетку курса јаве свом професору ради стицања услова у пролећном семестру 2024. Исто важи и за студенте који су већ стекли услов за завршни испит, да се јаве свом наставнику!
pljubojevic

Лабораторијска вежба МЕ2

Post by pljubojevic »

Поштоване колегинице и колеге,

Израда лабораторијске вежбе из Машинских елемената 2 за студенте свих смена планирана је за две наредне радне недеље (18.08–22.08. и 25.08–29.08). Пријављивање за вежбу за следећу недељу ће се вршити попуњавањем Гугл форме (Лабораторијска вежба МЕ2).

Молимо вас да исправно попуните Гугл форму и пажљиво одаберете дан за израду који вам одговара јер је могуће само једно пријављивање. Попуњавање форме за следећу недељу (18.08 – 22.08.) могуће је урадити до петка, 15.08. до 15h, када ће бити направљен пресек и формиране групе по терминима. За недељу од 25.08 до 29.08. накнадно ће бити објављена форма за пријаву, у току следеће недеље.

У петак ћете бити обавештени у ком сте термину за изабрани дан и које податке за вежбу користите. Тада ћете добити и формулар који ћете пажљиво попунити код куће за своје податке и димензије припремка (папира) који ћете исећи како би на вежбу дошли потпуно спремни.

Због временског ограничења израде вежбе обавезно је доћи са попуњеним формуларом и исеченим припремком са потребним пречницима, што ће бити детаљније објашњено у обавештењу у петак.
pljubojevic

Лабораторијска вежба - термини (прва недеља)

Post by pljubojevic »

У прилогу је списак студената по терминима за израду лабораторијске вежбе у складу са формом коју сте попунили (за прву недељу 18.08 - 22.08.), као и формулар за лабораторијску вежбу. Поред тога приложено је и детаљно упутство за израду вежбе у писаној и видео форми.
Списак по терминима:
ME2 - LV Termini.pdf
(586.86 KiB) Downloaded 477 times
Формулар:
ME2 - LV Formular.pdf
(270 KiB) Downloaded 288 times
Упутство за израду лабораторијске вежбе:
ME2 - LV Uputstvo.pdf
(381.87 KiB) Downloaded 293 times
Упутство (видео):
https://www.youtube.com/watch?v=BewA3O8doh4

Пре доласка на вежбу обавезно је попунити формулар који се односи на први део вежбе и понети га на вежбу. Затим, потребно је исећи круг од папира (припремак) према упутствима.
Због временских ограничења трајања вежбе, на вежбу је потребно доћи поптпуно припремљен у складу са упутствима. Такође је обавезно поштовати задате термине.
pljubojevic

Пријава за лабораторијску вежбу - друга недеља (25.08 - 29.08.)

Post by pljubojevic »

Пријављивање за лабораторијску вежбу из МЕ2 за студенте свих смена који нису на списку за текућу недељу вршиће се попуњавањем Гугл форме ( Лабораторијска вежба - друга недеља (25.08 - 29.08.)).

Пријављивање је могуће до петка, 22.08. до 19h када ће бити направљен пресек. Истог дана ће бити објављени спискови по терминима, као и формулар и упутство за израду вежбе. Молимо вас да пажљиво одаберете дан за израду и попуните форму јер је могуће само једно пријављивање.
Post Reply