Realizacija nastave 2020/21 - II deo predmeta - Prof. Miloš Đukić

Post Reply
mdjukic
Posts: 180
Joined: 19.06.2014. 14:58

Realizacija nastave 2020/21 - II deo predmeta - Prof. Miloš Đukić

Post by mdjukic »

Najava - drugi deo predmeta kod prof. Miloša Đukića

Poštovane koleginice i kolege,
drugi deo predmeta “Reparacija mašinskih delova i konstrukcija“ biće organizovan od strane predavača sa Katedre za Tehnologiju materijala.
U ponedeljak 12.04.2021.god. u 12h u učionici 142, nakon provere znanja koji ćete imati kog kolege Aleksandra Dimića, predviđeno je održavanje uvodnog časa i upoznavanja sa daljim planom rada.

Nastava, do kraja semestra, koju ćete slušati na ovom predmetu, planirana je da se održi on-line preko platforme MSTeams a u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom.
Studenti koji do sada nemaju otvoren nalog na MSTeams-u, treba isti da aktiviraju koristeći svoj studentski nalog -> Microsoft Azure Dev Tools for Teaching https://www.mas.bg.ac.rs/servisi/microsoft-imagine i po aktivaciji naloga biće im omogućeno da pristupe grupi (tj. učionici) "Reparacija masinskih delova i konstrukcija".
Sve nastavne jedinice biće sukcesivno objavljivane do kraja semestra (u pripadajućoj sedmici) na platformi MSTeams-“Reparacija masinskih delova i konstrukcija“ u delu “FILES” (datoteke).

Molim Vas da pratite sva obaveštenja i sledite uputstva.
Za sva dodatna pitanja sam na raspolaganju preko mejla mdjukic@mas.bg.ac.rs

Srdačan pozdrav i ostajte zdravo!
Prof. dr Milos Đukić

Post Reply