Предавања за школску 2021/22 годину

Post Reply
smitic
Posts: 11
Joined: 02.11.2017. 09:34

Предавања за школску 2021/22 годину

Post by smitic »

Поштоване колегинице и колеге,

Обавештавамо Вас да смо, с обзиром на велики број пријављених студената за слушање курса, успели да обезбедимо већу салу, тако да ће се предавања, почевши од петка, 15.10.2021. одвијати у Амфитеатру 216, сваког петка од 14:00 часова.

Истовремено, формирана је Гугл табела са именима студената који похађају курс, као и евиденција присутности на предавањима и бројеви бодова остварени на колоквијумима. Табела се ажурира после сваких предавања, тако да у сваком тренутку имате актуелно стање бодова. Табела можете приступити преко линка:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing

У табели су црвеном бојом обележени студенти који су курс пријавили као прву жељу, али им је због ограничења броја студената по курсу додељен предмет према другој или трећој жељи. То практично значи да, и поред наше најбоље воље да свима изађемо у сусрет, ти студенти неће бити у могућности да прате наш курс. Напомињем да се овде ради о административној баријери, јер су сви курсеви на основним студијама ограничени на максимално 60 полазника, а преко тог броја се испит и не може пријавити. С друге стране и капацитет Амфитеатра је максимално 60 слушалаца, имајући у виду предузете мере против пандемије COVID-19 на факултету.

Због свега наведеног, замолили бисмо све студенте који се до сада нису појављивали на предавањима а налазе се на званичној листи полазника курса, да редовно похађају предавања како би оправдали своје место на листи и показали свест према чињеници да је њиховим непохађањем курса онемогућен неко од колега који би на предавањима био редован и савесно одрађивао своје обавезе.

Тренутно се ради на унапређењу материјала који се презентује на предавањима, како би материјал био ажура, актуелан и интересантан за полазнике курса. Сви материјали који су припремљени биће качени у оквиру ове странице.

Такође, све битне информације везано за неометано одвијање курса биће благовремено објављиване у оквиру ове странице.

Предметни наставници

Post Reply