НАЧИН ОБАВЉАЊА ПРАКСЕ

Post Reply
bbojovic
Posts: 59
Joined: 15.06.2014. 19:07

НАЧИН ОБАВЉАЊА ПРАКСЕ

Post by bbojovic »

Моле се студенти, који нису били присутни на састанку 19.02.2020. да се до среде 26.02.2020. обавезно јаве на bbojovic@mas.bg.ac.rsи на тај начин обавесте предметног наставника о начину обављања праксе.
1. Постоји могућност да сами организујете праксу у изабраном предузећу, фабрици, погону, радионици и сл. Да бисте потврдили своју активност потребно је да донесете оверену потврду, која се узима код секретара продекана за наставу и додатно печатира од стране одговорног лица након завршене праксе. Дневник шаљете предметном наставнику у електронском облику и након оцењивања га штампате и доносите са потврдом и индексом на испит. Ваша обавеза је да до краја ове школске године одрадите 80 сати практичног рада и напишете Дневник праксе (10 сати рада).
2. Постоји могућност да заједно са групом студената и предметним наставником идете у посете фабрикама у Београду и напишете Дневник праксе.
3. Постоји могућност да студенти, који су вични раду у Solidworks-у, обаве праксу у компанији која нуди практичан рад на снимању и конструисању машинских делова.

С поштовањем,
Проф.др Б.Бојовић

Post Reply