Dragi moji,
Svi ste u toku sa ovim što se dešava, tako da nema potrebe da o tome pišem više od onog sto mozete sami da procitate.
Što se tiče predavanja nastavljamo ovako:
1. na netu ću da kačim materijal predavanja, i za početak tu je ono što vam dugujem u prilogu ovog posta; ostalo ću kačiti sukcesivno, da se predmet regularno završi u ovom semestru (predavanja ima manje od termina jer je u okviru predmeta predviđeno da idete na praksu, radite zadatak, seminarski, testove, što sve ove školske godine nije moguće).
2. bila sam dogovorila posetu onoj projektantskoj kući za sutra, međutim to sada ne može da se ostvari i sve prakse su otkazane do kraja semestra.
3. kada se steknu uslovi polagaćete ispit kroz testove - zakačiću na sajtu obaveštenje
4. teme za seminarske nisam podelila, tako da predlažem da to ove godine preskočimo (usvaja se, jel' da:)).
5. za sve sam dostupna na mailu - šta god nije jasno, ako treba neka pomoć itd.
Moja molba za sve vas - čuvajte se deco i budite kao uzor drugima, prosto da pokažemo da je naša akademska zajednica, čiji smo svi članovi, zaslužila to ime ne samo po nazivu već i po razumu i delima našim.
Najlepši pozdrav
Gordana Bakić