МИ - обавештење за студенте 9. и 10. смене - шк. година 2024/25.

Post Reply
tvesic

МИ - обавештење за студенте 9. и 10. смене - шк. година 2024/25.

Post by tvesic »

Поштоване колегинице и колеге,

Студенти и студенткиње 9. и 10. смене који НИСУ испунили предиспитне обавезе, а то желе да учине у овом семестру, треба обавезно да се јаве мејлом на tvesic@mas.bg.ac.rs како би се пријавили да желе да испуњавају обавезе у овом семестру. Том приликом добиће и шифру за Гугл учионицу за 9. и 10. смену која ће бити активна у овом семестру и на коју ће бити постављани наставни материјали у облику снимљених предавања и вежби за све наставне недеље предвиђене за предмет Енглески језик 2 МИ.

Студенти и студенткиње који нису положили испит из предмета Енглески језик 2, а ЈЕСУ испунили предиспитне обавезе у некој од претходних школских година, НЕ ТРЕБА ПОНОВО ДА ИСПУЊАВАЈУ ОБАВЕЗЕ и само излазе на тест у испитним роковима.

Информације о литератури и предиспитним обавезама на предмету Енглески језик 2 на студијском програму Машинско инжењерство у шк. год. 2024/25. налазе се у прилогу овог обавештења, као и питања која су намењена за испуњавање предиспитних обавеза, тј. за испитивање Практикума.

Све опште информације биће објављиване на nastava.mas.bg.ac.rs, у делу за ОАС МИ – Енглески језик 2 (0489).

Срдачан поздрав,
Тијана Весић Павловић
Attachments
EJ2 MI 2025 Pitanja za polaganje Praktikuma (units 6-10).pdf
(282.21 KiB) Downloaded 29 times
EJ2 MI 2025 Informacije o predmetu.pdf
(289.2 KiB) Downloaded 26 times
Post Reply