Poštovane kolege,
Kao što vam je verovatno poznato, od ove nedelje je krenuo prolećni (letnji) semestar. S obzirom na to, potrebno je da krenemo sa predavanjima, u skladu sa instrukcijama NNVa. Predavanja će biti postavljana na adresi http://ie.mas.bg.ac.rs/predmeti_p.php?S ... bjectID=18 . Ako vam traži šifru, kliknite na cancel. Tu ćete u vrhu strane videti obaveštenje koje se odnosi na fajlove koje trebate da skinete (predavanja). Kontaktirajte me na email azunjic@mas.bg.ac.rs kako bi dobili dodatnu informaciju u vezi fajlova.
Ako vam bilo šta nije jasno u vezi predavanja ili vežbi, možete mi postaviti pitanje putem mejla po sistemu 24/7. Ovo je osnovni oblik komunikacije, a ja ću vam na pitanje odgovoriti u roku od 24 h. Pored toga, ako vam nešto nije jasno, pitanje možete postaviti i na konsultacijama. Konsultacije ćemo imati sutra, 25.6.2025.preko zooma, od 14 h. Link za Zoom konsultacije ću vam na email adrese dostaviti sutra. Pre toga, dostavite mi svoje email adrese kako bi mogli da krenemo sa realizacijom nastavnog programa.
S poštovanjem,
Prof. Aleksandar Žunjić