Консултације уживо за смене 2, 4, 6 и 7

Post Reply
rmutavdzic

Консултације уживо за смене 2, 4, 6 и 7

Post by rmutavdzic »

Термин за консултације уживо је среда 23. јул од 11:00. Ако има заинтересованих студената, нека свој долазак потврде на мејл rmutavdzic@mas.bg.ac.rs.

Рада Мутавџић Ђукић
rmutavdzic

Обавештење за смене 2, 4, 6 и 7

Post by rmutavdzic »

1. У материјалима у 9. лекцији постоји тајпо код формуле за торзију - у задацима је рађено исправно, али ипак качим испраљен фајл да не буде забуне. Такође бих замолила студенте да пријаве све грешке које примете у материјалима.
Mat1_l9.pdf
Крива у простору, природни триедар, кривина и торзија
(135.8 KiB) Downloaded 68 times

2. Када будемо имали термин за други колоквијум (вредно се ради на томе, тешко је све организовати у овако малом временском периоду), бићете одмах обавештени. Дакле важиће вам први колоквијум и наћи ће се начин да полажете други.

2. Ја ћу од краја августа бити одсутна, али за вас сви договори остају исти. Колоквијуми и задаци ће бити према материјалима, примерима колоквијума и вежбама, а прегледаће их асистент Јелена Матовић. Што се тиче студената проф. Спалевића, сва остала правила су наравно иста. Што се тиче студената смена 2 и 4 који су предавања слушали код мене, усмени ће држати проф. Душан Ђукић, али по истим принципима како је унапред договорено.

3. Консултације уживо за наредну недељу се заказују за уторак 12.8. од 12:30 у 443, само ми се јавите мејлом да потврдите долазак. По потреби могу се заказати и онлајн консултације где можете да ме питате све што вас занима.

Рада Мутавџић Ђукић
Post Reply