2. смена, Т. Лазовић - школска 2025/26. година

Post Reply
tlazovic

2. смена, Т. Лазовић - школска 2025/26. година

Post by tlazovic »

Настава из Машинских елемената 1 у шк. 2025/26. години, за студенте 2. смене почиње у четвртак, 06.11.2025, u 14 сати, у сали 223 (биће одржано предавање и аудиторне вежбе, у трајању од 5 часова, према званичном распореду).

Списак студената 2. смене: до званичног објављивања коначних спискова по сменама, наставу у 2. смени могу похађати студенти чије презиме почиње на слова Д-К

Основне информације о организацији наставе из Машинских елемената 1 у шк. 2025/26. години за студенте 2. смене
ME1 - 2. smena 25_26 Informacije.pdf
(216.77 KiB) Downloaded 150 times
Накнадно, након објављивања коначних званичних спискова студената по сменама, приступићемо и Гугл учионици, ради дељења корисног наставног материјала.

ВАЖНО ЗА СТУДЕНТЕ ПРЕТХОДНИХ ГЕНЕРАЦИЈА!!!

У истом термину наставу похађају и студенти III године, који су претходних школских година били у 2. смени (Т.Лазовић), а нису стекли услов из Машинских елемената 1. Ови студенти не припадају 6. смени (коју чине они који су обновили другу годину) и позивају се да се што пре јаве свом предметном наставнику (Т.Лазовић, tlazovic@mas.bg.ac.rs), ради укључивања у спискове за наставу ове године, као и ради признавања раније стечених услова из МЕ1.

Студенти који обнављају другу годину и буду званично у 6. смени (А. Димић), а имају делимично стечене услове код.проф.Лазовић (тачније 2/3 услова, тј. недостаје им оверен домаћи задатак или један од колоквијума), могу се јавити Т.Лазовић ради договора око стицања једног преосталог услова. Студенти који обнављају другу годину и буду званично у 6. смени (А. Димић), а нису стекли услов или имају само 1/3 услова, морају похађати наставу са 6. сменом. Студенти који су били 2. смена, затим обновили годину и били 6. смена, па уписали III годину, остају у 6. смени (не враћају се у 2. смену).

Студенти претходних генерација, који су стекли услов из МЕ1 (имају потпис Т.Лазовић) у индексу, а уписали су трећу годину или обновили другу годину због неких других предмета, немају потребе да похађају наставу из МЕ, већ само излазе на испит, који полажу код наставника код ког су стекли услов (Т.Лазовић). Једном стечен услов (студент има потпис у индексу, са унетим бројем бодова са предиспитних обавеза) је трајан!

Било каква одступања од ових упутстава, неће бити толерисана!
Post Reply