Poštovane koleginice i kolege,
U prilogu su spiskovi studenata pete i osme smene, sa označenim terminima i salama za održavanje predispitnih obaveza vezanih za praktikum. Potrebno je da dođete deset minuta pre zakazanog termina. Ako ne dođete u vreme kada vaša grupa polaže, naknadno polaganje sa drugom grupom neće biti moguće.
Naglašavam ono o čemu sam i na časovima pričala - postoji samo jedan termin za ispunjavanje predispitnih obaveza, i naknadnih termina neće biti u tekućoj školskoj godini. Zbog toga je od najveće važnosti da budete prisutni u zakazanim terminima, kako biste ispunili obaveze i imali pravo izlaska na ispit.
Svako treba da ima svoju originalnu verziju praktikuma i da popuni lekcije od 1 do 5 (uključujući i petu lekciju), hemijskom olovkom i čitkim rukopisom. Na strani 107 upišite svoje ime i prezime i broj indeksa. Potrebno je popuniti sva vežbanja u svim lekcijama.
Odgovori u okviru usmenog dela ispita treba da budu zasnovani isključivo na sadržaju praktikuma, da budu konkretni i vezani za postavljeno pitanje. Odgovori će se ocenjivati na osnovu poznavanja sadržaja iz praktikuma i na osnovu jezičkog znanja, kao što sam objašnjavala na času.
Srdačan pozdrav,
Aleksandra Marković
Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 5, 8
Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 5, 8
- Attachments
-
- 8. smena ЕЈ1 MI 2025 termini za praktikum.pdf
- (202.45 KiB) Downloaded 98 times
-
- 5. smena ЕЈ1 MI 2025 termini za praktikum.pdf
- (98.3 KiB) Downloaded 148 times