Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 5, 8

Post Reply
tvesic

Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 5, 8

Post by tvesic »

Poštovane koleginice i kolege,

U prilogu su spiskovi studenata pete i osme smene, sa označenim terminima i salama za održavanje predispitnih obaveza vezanih za praktikum. Potrebno je da dođete deset minuta pre zakazanog termina. Ako ne dođete u vreme kada vaša grupa polaže, naknadno polaganje sa drugom grupom neće biti moguće.

Naglašavam ono o čemu sam i na časovima pričala - postoji samo jedan termin za ispunjavanje predispitnih obaveza, i naknadnih termina neće biti u tekućoj školskoj godini. Zbog toga je od najveće važnosti da budete prisutni u zakazanim terminima, kako biste ispunili obaveze i imali pravo izlaska na ispit.

Svako treba da ima svoju originalnu verziju praktikuma i da popuni lekcije od 1 do 5 (uključujući i petu lekciju), hemijskom olovkom i čitkim rukopisom. Na strani 107 upišite svoje ime i prezime i broj indeksa. Potrebno je popuniti sva vežbanja u svim lekcijama.

Odgovori u okviru usmenog dela ispita treba da budu zasnovani isključivo na sadržaju praktikuma, da budu konkretni i vezani za postavljeno pitanje. Odgovori će se ocenjivati na osnovu poznavanja sadržaja iz praktikuma i na osnovu jezičkog znanja, kao što sam objašnjavala na času.

Srdačan pozdrav,
Aleksandra Marković
Attachments
8. smena ЕЈ1 MI 2025 termini za praktikum.pdf
(202.45 KiB) Downloaded 98 times
5. smena ЕЈ1 MI 2025 termini za praktikum.pdf
(98.3 KiB) Downloaded 148 times
Post Reply