Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 1-8

Post Reply
tvesic

Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 1-8

Post by tvesic »

Поштоване колегинице и колеге,

У прилогу се налазе спискови студената по сменама прве године основних студија на студијском програму Машинско инжењерство са убележеним терминима и салама за преглед практикума. Обавезно је да испред сале у коју сте распоређени будете 10 минута пре заказаног термина. Кашњење неће бити толерисано.

Подсећамо вас на то да је доношење, преглед практикума и усмено одговарање ОБАВЕЗНО, тј. да представља предиспитну обавезу за предмет Енглески језик 1 и да недолазак у термину који вам је додељен за собом повлачи неиспуњавање обавеза за целу текућу школску годину. Накнадних термина за одговарање НЕЋЕ БИТИ.

Такође, подсећамо вас на то да сваки студент/киња треба да имају своју оригиналну верзију практикума. Треба да буду попуњене лекције од 1 до 5, и то ХЕМИЈСКОМ оловком и ЧИТКИМ рукописом. Пре доласка, проверите да ли сте на страни 107 уписали своје име и презиме и број индекса.

Одговори на сва предиспитна питања налазе у практикуму English Practice Book for Mechanical Engineering Students (Practice units 1-5). На усменом делу одговори треба да буду засновани искључиво на садржају поменутог практикума. Такође, треба да буду сасвим конкретни, другим речима, строго везани за постављено питање. Одговори ће се оцењивати на основу познавања садржаја питања, као и на основу језичког знања.

Срдачан поздрав,
Тијана Весић Павловић
Александра Марковић
Attachments
08 EJ1 MI raspored odgovaranja 8. SMENA.pdf
(200.18 KiB) Downloaded 154 times
07 EJ1 MI raspored odgovaranja 7. SMENA.pdf
(271.99 KiB) Downloaded 125 times
06 EJ1 MI raspored odgovaranja 6. SMENA.pdf
(201.77 KiB) Downloaded 127 times
05 EJ1 MI raspored odgovaranja 5. SMENA.pdf
(199.14 KiB) Downloaded 121 times
04 EJ1 MI raspored odgovaranja 4. SMENA.pdf
(200.54 KiB) Downloaded 215 times
03 EJ1 MI raspored odgovaranja 3. SMENA.pdf
(270.97 KiB) Downloaded 249 times
02 EJ1 MI raspored odgovaranja 2. SMENA.pdf
(284.28 KiB) Downloaded 185 times
01 EJ1 MI raspored odgovaranja 1. SMENA.pdf
(217.23 KiB) Downloaded 142 times
tvesic

ВАЖНО: Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 1-8

Post by tvesic »

Поштоване колегинице и колеге,

Имајући у виду данашње масовно непоштовање инструкција које су дате у вези са попуњавањем Практикума, као и непоштовање додељених термина још једном напомињемо да је:
- Практикум обавезно попунити хемијском оловком;
- ОБАВЕЗНО доћи у свом одређеном термину, тј. бити 10 минута раније испред сале у којој треба да одговарате.

Кашњење се више неће толерисати, а они студенти и студенткиње који не буду присутни при прозивци за свој термин, НЕЋЕ ИСПУНИТИ ПРЕДИСПИТНЕ ОБАВЕЗЕ!
Post Reply