Поштоване колегинице и колеге,
Информације о литератури и предиспитним обавезама на предмету Енглески језик 2 на студијском програму Машинско инжењерство у шк. год. 2024/25. налазе се у прилогу овог обавештења. У прилогу се налазе и питања која су намењена за испуњавање предиспитних обавеза, тј. за испитивање Практикума. Све опште информације о овом предмeту биће објављиване на nastava.mas.bg.ac.rs, у делу за ОАС МИ – Енглески језик 2 (0489).
Настава ће се одвијати онлајн, тако што ће за сваку смену прве године ОАС ће до краја шк. године бити активна Гугл учионица на којој ће бити постављени снимци предавања и вежби по наставним недељама, и то у периоду предвиђеном за извођење наставе из овог предмета, тј. у првих 5 недеља семестра. Молимо вас да пажљиво преслушате снимљена предавања која ће сваке недеље бити постављана на Гугл учионицу, као и да послушате презентацију Уводни час у којој су објашњене све појединости у вези са градивом, начином рада и предиспитним обавезама на овом предмету.
Молимо студенте и студенткиње да прочитају обавештење о прикључивању учионици које је дато у прилогу и да се прикључе Гугл учионици за своју смену под именом и презименом.
За све додатне информације можете нам се обратити путем мејла:
- Смене 1, 2, 3, 4, 5, 7: на мејл tvesic@mas.bg.ac.rs
- Смене 6, 8: на мејл aleksandra.markovic.engleski@gmail.com
Предметне наставнице,
Тијана Весић Павловић
Александра Марковић
МИ - Почетак наставе и информације о предмету - шк. год. 2024/25.
МИ - Почетак наставе и информације о предмету - шк. год. 2024/25.
- Attachments
-
- EJ2 MI 2025 Uputstvo za prijavu na GClassroom.pdf
- (211.86 KiB) Downloaded 177 times
-
- EJ2 MI 2025 Pitanja za polaganje Praktikuma (units 6-10).pdf
- (282.21 KiB) Downloaded 85 times
-
- EJ2 MI 2025 Informacije o predmetu.pdf
- (289.2 KiB) Downloaded 98 times