Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 1, 2, 3, 4, 6, 7

Post Reply
tvesic

Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 1, 2, 3, 4, 6, 7

Post by tvesic »

Поштоване колегинице и колеге,

У прилогу се налазе спискови студената за смене 1, 2, 3, 4, 6, 7 прве године основних студија на студијском програму Машинско инжењерство са убележеним терминима и салама за преглед практикума. Обавезно је да испред сале у коју сте распоређени будете 10 минута пре заказаног термина. Кашњење неће бити толерисано и они студенти који не буду били испред сале у време прозивања своје групе за одговарање неће моћи да уђу са закашњењем нити да испуне своје обавезе. Молим вас да ово озбиљно схватите.

Подсећам вас на то да је доношење, преглед практикума и усмено одговарање ОБАВЕЗНО, тј. да представља предиспитну обавезу за предмет Енглески језик 1 и да недолазак у термину који вам је додељен за собом повлачи неиспуњавање обавеза за целу текућу школску годину. Накнадних термина за одговарање НЕЋЕ БИТИ.

Такође, подсећам вас на то да сваки студент/киња треба да има свој оригинални примерак практикума. У практикуму треба да буду попуњене лекције од 1 до 5, и то ХЕМИЈСКОМ оловком и ЧИТКИМ рукописом. Пре доласка, проверите да ли сте на страни 107 уписали своје име и презиме и број индекса. Практикуми у којима нису попуњене све лекције и вежбања предвиђене за градиво првог семестра НЕЋЕ БИТИ ПРЕГЛЕДАНИ.

Одговори на сва питања за испуњавање предиспитних обавеза налазе у практикуму English Practice Book for Mechanical Engineering Students, а питања су постављена на почетку семестра на viewtopic.php?t=19017. На усменом делу одговори треба да буду засновани искључиво на садржају поменутог практикума. Такође, треба да буду сасвим конкретни и везани за постављено питање. Одговори ће се оцењивати на основу познавања садржаја питања, као и на основу језичког знања.

Срдачан поздрав,
Тијана Весић Павловић
Attachments
7. smena ЕЈ1 MI 2025 termini za praktikum.pdf
(124.31 KiB) Downloaded 185 times
6. smena ЕЈ1 MI 2025 termini za praktikum.pdf
(99.87 KiB) Downloaded 181 times
4. smena ЕЈ1 MI 2025 termini za praktikum.pdf
(98.92 KiB) Downloaded 85 times
3. smena ЕЈ1 MI 2025 termini za praktikum.pdf
(120.06 KiB) Downloaded 90 times
2. smena ЕЈ1 MI 2025 termini za praktikum.pdf