1. смена, А.Маринковић - школска 2025/26

Post Reply
amarinkovic

1. смена, А.Маринковић - школска 2025/26

Post by amarinkovic »

Настава из Машинских елемената 2 у школској 2025/26. години, за студенте 1. смене почиње у понедељак 16. марта 2026. године у сали 216 са почетком у 14 часова! Одмах у првом термину биће одржано уводно предавање са аудиторним вежбама у трајању од 5 часова!

У истом термину наставу похађају и студенти 3. године, који су претходне школске године били у 1. смени код А.Маринковића, а нису стекли услов за завршни испит из Машинских елемената 2!
Сви студенти ранијихн генерација треба да се одмах на почетку курса пријаве на следећем линку: https://forms.gle/1jCLuRnCuygi92bR7
и оставе своје податке за Г-учионицу, ради укључивања у спискове за наставу ове године, као и ради признавања раније стечених услова за завршни испит из МЕ2!
На наведени линк треба да се пријаве и студенти који први пут слушају МЕ2, али нису били пријављени на Г-учионицу у јесењем семестру на МЕ1!

Студенти који су обновили 2. годину и на списку су 6. смене, у тој смени похађају МЕ2 (као што су то чинили и на МЕ1 у јесењем семестру)!

У прилогу се налазе основне информације о организацији наставе и предвиђеним терминима у пролећном семестру ове школске године из предмета Машински елементи 2, за студенте 1. смене!
Attachments
ME2 - 1 smena Informacije i termini 2026.pdf
(201.68 KiB) Downloaded 80 times
Post Reply