Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 1, 2, 3, 4, 5, 7

Post Reply
tvesic

Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 1, 2, 3, 4, 5, 7

Post by tvesic »

Поштоване колегинице и колеге,

У прилогу се налазе спискови студената за смене 1, 2, 3, 4, 5, 7 прве године основних студија на студијском програму Машинско инжењерство са убележеним терминима и салама за преглед практикума. Потребно је да испред сале дођете 5 минута пре заказаног термина. Ако не будете присутни у тренутку када група у коју сте распоређени буде прозвана да уђе у салу, накнадно полагање са другом групом неће бити могуће. Апсолутно никакво, па ни минимално кашњење и одступање од додељеног термина није могуће.

Подсећам вас на то да је доношење, преглед практикума и усмено одговарање ОБАВЕЗНО, тј. да представља предиспитну обавезу за предмет Енглески језик 2. Уколико не будете одговарали у датом термину, нећете имати испуњене предиспитне обавезе за целу текућу школску годину и, сходно томе, нећете моћи да изађете на испит. Накнадних термина за одговарање НЕЋЕ БИТИ.

Такође, подсећам вас на то да сваки студент/киња треба да има свој оригинални примерак практикума. У практикуму треба да буду попуњене лекције од 6 до 10 (укључујући и лекцију 10), и то ХЕМИЈСКОМ оловком и ЧИТКИМ рукописом. Пре доласка, проверите да ли сте на страни 107 уписали своје име и презиме и број индекса. Практикуми у којима нису попуњене све лекције и вежбања предвиђене за градиво другог семестра НЕЋЕ БИТИ ПРЕГЛЕДАНИ. Исто важи и за практикуме који нису попуњени хемијском оловком.

Одговори у оквиру усменог дела испита треба да буду засновани на садржају практикума, као и на садржају уџбеника, тамо где је то наглашено код самог питања. Такође, треба да буду конкретни и везани за постављено питање. Одговори ће се оцењивати на основу показаног знања језика и познавања садржаја предвиђеног питањем.

Срдачан поздрав,
Тијана Весић Павловић
Attachments
3. smena ЕЈ2 MI 2026 termini za praktikum.pdf
(294.62 KiB) Downloaded 35 times
7. smena ЕЈ2 MI 2026 termini za praktikum.pdf
(121.65 KiB) Downloaded 61 times
5. smena ЕЈ2 MI 2026 termini za praktikum.pdf
(294.65 KiB) Downloaded 54 times
4. smena ЕЈ2 MI 2026 termini za praktikum.pdf
(294.86 KiB) Downloaded 57 times
2. smena ЕЈ2 MI 2026 termini za praktikum.pdf