Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 6, 8

Post Reply
tvesic

Термини за преглед практикума и одговарањe - смене 6, 8

Post by tvesic »

Поштоване колегинице и колеге,

У прилогу су спискови студената шесте и осме смене, са означеним терминима и салама за одржавање предиспитних обавеза везаних за практикум. Потребно је да дођете десет минута пре заказаног термина. Ако не дођете у време када ваша група полаже, накнадно полагање са другом групом неће бити могуће.

Наглашавам оно о чему сам и на часовима причала - постоји само један термин за испуњавање предиспитних обавеза, и накнадних термина неће бити у текућој школској години. Због тога је од највеће важности да будете присутни у заказаним терминима, како бисте испунили обавезе и имали право изласка на испит.

Свако треба да има своју оригиналну верзију практикума и да попуни лекције од 6 до 10 (укључујући и десету лекцију), хемијском оловком и читким рукописом. На страни 107 треба да проверите да ли сте уписали своје име и презиме и број индекса. Потребно је попунити сва вежбања у свим лекцијама.
Одговори у оквиру усменог дела испита треба да буду засновани на садржају практикума, као и на садржају уџбеника, тамо где је то наглашено код самог питања. Такође, треба да буду конкретни и везани за постављено питање. Одговори ће се оцењивати на основу познавања садржаја из практикума и на основу језичког знања, као што сам објашњавала на часу.

Срдачан поздрав,
Александра Марковић
Attachments
8. smena ЕЈ2 MI 2026 termini za praktikum.pdf
(293.89 KiB) Downloaded 65 times
6. smena ЕЈ2 MI 2026 termini za praktikum.pdf
(291.58 KiB) Downloaded 59 times
Post Reply