Елементи теорије грешака (проф. Спалевић)

Post Reply
mspalevic

Елементи теорије грешака (проф. Спалевић)

Post by mspalevic »

Поштовани студенти 1. године ДАС,
Пошто сам вам прешао само део ове лекције уживо на првим часовима на Факултету (у децембру 2024. године), ево сада настављамо са лекцијом. У складу са ситуацијом и предложеним начином наставе до даљњег качићу вам материјале. Можете да ми се јављате за појашњења и консултације преко моје мејл адресе.
Материјал за ову лекцију је у прилогу, објашњен је на стр. 1-22 прикачене књиге. Оно што је битније сам маркирао, то сам био намеран да вам причам уживо, један део јесам, али сада иде овако у складу са договором са управом Факултета и најновијим одлукама Наставно-научног већа Машинског факултета БУ.
Важно: Претходне генерације су радиле тест, а по урађеном тесту семинарски рад. Тест је обично био крајем фебруара, по завршеној настави, а онда се семинарски ради и брани до краја септембра. Тест може да се полаже уживо, а испити по тренутно предложеном календару надокнаде наставе су од почетка септембра. Ако се будем придржавао правила из претходних година остаће вам јако мало времена да урадире семинарски рад. Зато овог пута почните са припремом семинарског рада одмах.
М. Спаевић, ред. проф.
Attachments
Numericke metode (10).pdf
(813.63 KiB) Downloaded 51 times
Post Reply